Звездите пак загадъчно шептят,
че чакат моите метежни стъпки
и аз вървя по билото на любовта
макар да знам, че ще е трудна всяка нейна стъпка.
Но като магнитен прах притегля ме мигът,
при допира на двете ни съзвездия,
които всеки път припламват с мощен взрив
всяка ядрена частица на сърцето.
© Дочка Г All rights reserved.