Не исках да знаеш, че към теб поглеждам,
не исках да знаеш, че теб усещам,
не исках да знаеш, че ме привличаш,
а тайничко да те накарам да ме обичаш.
Ден и нощ все за тебе мисля,
как се срещнахме,
как се запознахме,
как си разменихме няколко слова
и усетих прилива на любовта,
който блика от очите и сърцето,
но все още ти не си разбрал това.
© Красимира Кръстева All rights reserved.