ТАЙНА
Ти си моята тайна –
моята любов до поискване.
Ти си спирката крайна.
Последна любов те искам.
Подарък за рождения си ден –
отдавна получих те от Бога.
Била си за мен дар отреден.
Да живея без теб. Не мога!
© Мимо Николов All rights reserved.