Тайна
Не искам да те лъжа.
Но не мога и да кажа.
Искам да избягам,
но пак при тебе ида.
Времето ме носи,
думите отлитат.
Тръгвам напосоки,
пак при тебе идвам.
Тайна тежка нося,
крия и не казвам.
От теб искам да я скрия,
но не мога да избягам.
Лутам се наляво и надясно.
Надявам се на чудо.
Устните прошепват едва чуто:
Искам тебе да обичам...
© Яна All rights reserved.