Когато си изпиеш виното,
а утрото е някъде далече
ми напиши писмо - най-искреното,
в бутилката ще плува цяла вечност.
Дано, да си спокоен и на сън -
изповедта, ще те пречисти.
Разбирам, че камбанният звън
дори, не може да ни спре да мислим.
© Вяра Благова All rights reserved.