Тайната на изгубеното кралство
Тихото момче изчезна с крясък,
не остави и една причина.
Разпръсна се по пода като пясък,
съдбата шанс не му даде живота да опита.
Подгонила го тъгата студена,
самотен и различен още, като малък.
Но цялата суетност в миг изчезна,
победи я и превърна се във пламък.
От този ден всички искат да умре,
защото със сила равна на бог,
огънят хванал го е за ръце,
хванал го е и за целия живот.
Търсил е далечно бягство,
от глупавите всезнайници безброй.
Историята на това изгубено кралство,
може да приключи само той.
© Стефан Иванов All rights reserved.