Как искам да се огледам
в онези кристално зелени очи!
Да се огледам в тях
като в мъничко огледало.
Как искам да погаля
онези къдрави коси..
Да ги докосна
и това ще ме удолетвори!
Как искам онези устни,
тъй топли, тъй чисти,
сякаш от слънцето измити,
да усетя за миг, за миг.
Но аз няма да докосна
тези къдрави коси!
Аз няма да видя тези
кристално зелени очи!
Аз няма да усетя тези
устни, тези топли устни...
Не...
© Вили All rights reserved.