May 22, 2021, 8:12 PM

Тайно 

  Poetry » Love
194 0 0

Поглеждам тайно твоя профил
и моля се да не заплача
върху скъсаните си пантофи,
върху горчивата погача

А ти тагни се и споделяй
всеки миг брилянтна суета
за себе си не определяй
нищо по-малко от света

А той е малък и нищожен,
един абстрактно-виртуален,
на теб в краката ти е сложен
от мен – скромния нажален

И въпреки това нещастен съм,
мигар и ти да си щастлива,
и аз поне в Райския си сън,
където Ева нищо не прикрива

© Гориан Дрей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??