''Тайно омагьосан''
Знаеш ли, че по теб ума си аз изгубих.
Може да е реално, а може би не,
но знам, лудо е, че сгреших
като в теб се влюбих.
Тайно омагьосан ли съм аз?
Постоянно чувам твоя глас.
Може би това е твоята магия,
от която самият аз не мога да се скрия.
Кажеш ли ми, че и ти за мен умираш,
разбирайки, че ти не ме презираш,
на престола царски ще те сложа,
на престола царски, господарски.
© Кою Коев All rights reserved.