Аз вярвам в невъзможните неща,
във чудеса и сбъднатост вълшебна,
в онази непонятна красота
от извора на тайната целебна.
И чувствам, че съм мъничкото семе,
което пази вечния живот.
Дихание небесно има в мене,
Диханието на Самия Бог!
© любимка All rights reserved.