Така е
По-добре никой
отколкото, кой да е!
Колегиално
Нямаше как да го окаля,
но сняг бол...и го изпързаля!!!
Решение
Ако не може, а много ти се иска.
Значи - може!
Прости ми, Боже.
© Ганчо Пенев All rights reserved.