Oct 24, 2010, 7:15 PM

Така ми липсва онзи миг 

  Poetry » Other
752 0 12

Така ми липсва онзи поглед,

със който

загребваш цялата ми същност,

в безкрая леко я разпръсваш

и после в шепа нежност

ми я връщаш.

Така ми липсва онзи миг,

миг, в който

времето без глас притихва,

светът безмълвно се усмихва,

и става тихо, тихо, тихо...

И нищо, че сега ги няма

ни погледа,

ни онзи миг вълшебен,

със спомена за тях ще съм богата

със мен ще са до моя дъх последен,

дори и след това,

когато

далеч ще бъда вече от земята.

© Татяна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??