В съвременото римоденствие,
чрез пролога на този век.
В последната - не бляскавата слава
на демоса и на отделния човек,
Кръгът на хроноса ни връща
в спиралата на земните неща -
и съпоставя теб и мен
с илюзиите си за Любовта.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
Много дълбоко и мъдро. Хубаво лято, обич и радост.