ТАКА ТЕ ЖЕЛАЯ
Така те желая - красива и свежа.
Не мога без твоето тяло, душа и сърце.
Такъв е животът... прилича на мрежа.
В която оплетени сме, двамата с теб.
Така те желая - засмяна и весела,
и искам живота на теб да отдам.
Ти заслужаваш това уважение,
защото никога... никога не ме остави сам.
Така те желая - обичаща, дива,
да ме докосваш и галиш като вода.
Която по тялото бавно попива,
за да усещам теб и всичко това.
Така те желая - гола и потна,
в леглото до мен да лежиш.
И да ухаеш на цъфнала роза,
задъхана над мен да трептиш.
Така те желая - каквато си в същност,
в теб няма фалш, няма лъжи.
Така те желая... бъди винаги същата,
до тебе ще бъда, докато съм жив!
22.01.2006
© Васил Гурбачов All rights reserved.