Такава ме помни -
влюбена, тръпнеща и жарка.
Любовта е храм, във който
с теб влизаме през Триумфална арка.
Помни ме като нежен инструмент,
без фалш творящ вълшебни трели,
без жал отдаващ своето сърце,
щом двама сме и времето сме спрели.
Помни ме като буря в тъмна нощ,
като раздираща стихия дива,
като разбунен океан с титанска мощ
от огненни мечти и обич жива!
© Таня Иванова All rights reserved.
Радвам се, че оцени!