Дисхармонична, дисонантна,
изхарчена до безлимитност.
Отричана, неекологична
диващина и първобитност.
Такава съм, не комуникационна,
неконтактна супер медия.
Правя си дисекция, без операционна.
Търся чужда педя.
По десетобалната
пет топли пръста ми трябват -
само.
Студено! Ледена епоха в спалнята
и докосвам рамо, моето рамо.
Болят ме пръстите да ти чатя.
Глас в гласът си ми.
Някъде трябва да те пратя,
а сега - заспи.
Такава съм!
Дисхармонична, дисонантна,
без кабелна и връзки даже.
Една болезнена поанта,
която има - Какво?,
но няма на кого да каже.
© Мария Чомакова All rights reserved.