Безумието много ми отива!
Наивна - казват, влюбена глупачка.
В спокойствие сърцето да заспива.
Да казват, няма да са му спирачка.
Различна съм и много ми отива,
уверена и все с големи крачки
се втурвам и стените да разбивам
под присмех, под язвителни закачки.
Ранима съм и много ми отива!
В плътта дълбайте колкото си щете!
Аз раните си с чиста обич шия.
Такава съм, не ще ме промените!
Ината съм и много ми отива!
Обичам, страдам, грешките прощавам!
Горчилката до дъното изпивам,
на дявола душата не продавам!
Щастлива съм и много ми отива!
Житейски път стремглаво преминавам.
Такава съм, греха с грях не измивам.
Изправям се и гордо продължавам…
© Златка Чардакова All rights reserved.