Jul 13, 2012, 2:33 PM

Таласъм 

  Poetry » Phylosophy
478 0 0

Мога ли да бъда толкова щастлив,

че да изгарям в радостта си?

Да бъда сдържан, търпелив,

когато мачкат гордостта ми?

 

Това е дар, това припомня,

че притежавам младостта,

че искрено си път проправям

към покварата на старостта.

 

И млад, и уморен, и остарял съм,

когато гледам към живота,

ала като малък таласъм

приемам тъмнината, кротвам.

© Георги Бъчваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??