Sep 24, 2007, 11:03 AM

Талисман 

  Poetry
501 0 9
Родена съм с бунтарски дух. Далече.
От суетата и шума! Предтеча
са моите деди със талисмана!
Оставили го,  да прохождам по света!

И жар разпалена съм,  в бъдното за теб!
Но не нахалост. Ще събудя мъртвите.
                                                             А... теб!?

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??