Мъдростта, която съм събрала
аз не мога да предам –
както малката пчела оставя
капчицата в кошера голям.
Всичко, дето съм събрала,
в края ще го занеса –
Там в грамадата пределна
между съществуване и небитие….
© Юлия Шопова All rights reserved.