Jul 28, 2017, 8:28 AM

Там да остана 

  Poetry » Love
343 1 4

Опитвам се.
Да се свия.
Като изтрита сълза.
Да стана невидима.
И да се събера.
В онези минутки
на изтичащо време
между твоите длани.
И там да остана.
Там да остана.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??