Там, в градските окови,
аз намирам само самота
и блуждая, но нехая
за тъгата в твоята душа.
Там е пусто и усойно
и не виждам даже светлина,
а ти така самотен си
и не виждаш тази тъмнина.
Там, по улиците оживени,
там, сред хиляди лица
виждам само твоя облик...
сред незрящите вървя.
Там... там си ти!
И аз към теб вървя,
за да стана част
от твоята изстрадала душа!
06.12.2008г
© Радка Йорданова All rights reserved.
Признавам .. бива си те !!
Успехи и всичко хубаво !!