Там, в гората елхова
Когато те погледна в очите,
влюбвам се в тебе отново
И виждам дните,
които прекарвахме под дървото елхово.
Там, в гората елхова,
далече от всички,
там, в гората елхова,
гледаха ни само горските птички.
А ние с тебе двама
стояхме по цели нощи,
не, не бе измама,
бе моята приказка разкошна.
Аз пак съм под дървото елхово,
но не със теб съм вече,
а мисля си отново
за моето елхово момче...
Там, в гората елхова,
седях сама преди час,
там, в гората елхова,
и мислех си за нас...
Накъде вървя сега, аз зная,
но защо, искам да узная.
В чужди прегръдки отивам,
сега да се сгуша,
тази нощ, когато заспивам,
чужда песен ще слушам.
Утре, може би ще съжалявам,
за това, което направих,
с болка отминавам
и тези дървета елхови.
Там, в гората елхова,
далече от всички,
там, в гората елхова,
гледаха ни само горските птички.
Оставям го да отлети,
оставям спомена да си замине.
Моля те, прости ми,
че ще забравя твойто име.
© Силвия All rights reserved.