Ти всяка вечер в моя сън
като фантом се явяваш и
изцяло го преобразяваш.
В съня звездите небосклона
огряват ясно, а луната пътечка
тясна към теб ми бележи.
Светът изглежда малък и
съвършен, но защото просто
ти си тук, до мен.
Твоето име изричам във съня
и ти се появяваш, дори да си
бил и на край света.
Но, уви, в реалността не е така,
и аз без теб се чувствам толкова сама.
Една-едничка утеха ми остава:
в мислите ми и в съня, ние
винаги сме двама.