Един цигулар свиреше сам
Седнал под есенните дървета,
А листенцата, които падаха там
Играеха заедно балет.
Един цигулар свиреше валс
Седнал под есенните дървета
Каза: листенца, свиря за всичките вас.
Нека започне балета!
© Росен Николов All rights reserved.