Вълни и бриз... ухание на устни нежни,
трепет искащ просто шанс,
сияние преплетено с надежда
желание за романс...
Тела, преплетени в изгаряща прегръдка,
дихание по-силно от вълни във океан,
стенание по-мощно от вихрушка,
а просто е любовен танц...
© Екатерина Камбурова All rights reserved.