Цялата съм във червено,
танцувам танца на страстта.
Дансингът е във зелено,
а аз прегръщам любовта.
Ритъмът ме носи плавно,
тангото спира ми дъха,
движат се телата бавно,
понасяйки се към върха.
Не докосване, а полет,
изгарящ огън за плътта.
Като разцъфтяла пролет,
живот даряваща в света.
Танц не е, а е стихия,
триумф е той на вечността.
С него искам да открия
Магията на любовта.
10.03.2011 год.
© Блага Енева All rights reserved.