Jan 5, 2010, 9:51 PM

Танц на любовта 

  Poetry » Love
652 0 1

Ще потанцуваш ли със мен на тази песен?

Искам наша да е тя

и знай във нея, че се пее

за магията на любовта...

 

Помисли си пак и, ако поискаш,

ще танцувам с тебе цяла нощ.

Помисли си и, ако ме искаш,

ще запалим с теб пожари от любов...

© Марина Буюклиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • наистина ли си на 14 години...страхотна си...Вили
Random works
: ??:??