Танц за двама
Косите дълги,
с абаносов оттенък,
галят нежно,
събличат с ласки,
разкриват по тялото
червеникави окраски.
И стелят се те по гърба,
като струя водна
и галят се една в друга
като гора непреходна.
Очите тъмни
с блясък отговарят
и да продължат натам
със жар те желаят...
Огън разкрива се в тях
необуздан
и с обич
избухват те във плам.
Целувките - хапят,
изгарят, болят
и нашепват, че пак
искат до тях да е грехът.
А тялото с възбуда
играе своя танц
- предизвикан от нечий силует
и бежово-телесен гланц...
© Цветослава Младенова All rights reserved.