Завръща се фантазията синя
със погледа на влюбената вяра
и пада от сърцето в миг товара
рисуващ сляпо тъжната картина.
И призракът досаден сам замина
далеч в легендата си много стара.
Сега е музика, духът разгаря
отново жар - танцува балерина.
В магията на синьото звучи
пак приказка и звездните лъчи
погалват нежно от любов душата.
Танцуващата красота е свята
и вдъхновяващ аромат не спира
да е опиващ сред звънтяща лира.
© Асенчо Грудев All rights reserved.