Танцува погледът
при първата малка среща,
изучават очите
човека, застанал отсреща.
Танцуват мислите,
въртящи се в главата безброй,
танцуват и вярват,
че същото прави и той.
Танцуват чувствата
и прозрачни стават очите,
лек ветрец
разпилява красиво косите.
Правим крачка, правим две
и всичко се слива в едно,
танцуват сърцата, кой ще ги спре,
не е грешка, а е за добро.
След миг танцуват и устните,
слети в целувка желана,
за миг дъх дори не поемат,
отдадени на тази наслада мечтана.
И всичко в нас затанцува,
и всичко в нас пожела
вечно да сме двама,
слети в танца на любовта!!!
© Ели All rights reserved.