***
Разпилени до
контейнерите за смет
остатъци от
изживян живот. Всичко
на Света е преходно...
***
Никой не може
да избяга. Съдбата
е "пред вратата"!...
Окото на Времето
безмилостно ни следи...
***
Когато духът
и материята са
във двубой става
страшно... Съюзят ли се
непоклатими стават!...
***
Слънцето, шумът
на вълни; изкуството
и културата –
нищо друго няма да
ми липсва от живота...
***
Всичко се свежда
до две неща – как човек
се чувства и с
какво се занимава.
...Другото е суета!...
© Радослава Антонова All rights reserved.