Татко мой,
ръка ти аз целувам,
искам да си вечен ти.
Синът ти винаги ще радва
твоите неугасващи очи.
Животът ни разделя,
за да бъдем заедно пак,
дотогава ми обещай,
в очите ти да няма мрак,
дори и да ме няма,
до тебе винаги ще бъда аз,
за да ти бъда вечната опора,
във всеки труден час.
© Никола Диманов All rights reserved.