На твойта бяла кожа
и вместо докторско манту,
със остър връх на ножа
ще ти направя аз тату.
Със нарези широки
на непосилната ми страст,
на чувствата дълбоки
ще дам любовната си сласт.
И името си мъжко
във кожата ти ще вградя.
И нищо, че е длъжко,
със него ще те наградя.
И даже да поискаш
ти кожата да съблечеш,
татуто ще притискаш
и Обич ще го наречеш!
© Никола Апостолов All rights reserved.
модните напоследък татуировки!