Какво от съдовете да измия ми остана,
когато Вие стихове на поети непознати
ми редите
и аз оставам със без тях
и поети тъй без брой редят пред мен непознати
и в утрото познато,
обогатен и стреснат,
мисля с радост, с усмивка да творя –
някой някога да може да чете
или цитира
тази болка и тъга!
© Асен All rights reserved.