Тази моя любов,
Загнездила се в душата ми.
Като буря,
Ветрове все гони.
Тази моя любов,
Отхвърляна, очаквана
Предизвикваща злорадите хорски погледи.
Тази любов,
Дето е на всички в устата.
Аморална била,
Трябвало да е минала,
И какво ли не още .
Тази моя лудост,
Дълга, безостатъчна.
Притискам я все до сърцето си,
И още наричам я
Обич.
© Полина Велчова All rights reserved.