Mar 21, 2008, 8:27 AM

Тази нощ 

  Poetry » Love
796 0 9
Тази нощ не си тръгвай от мен.
Тази нощ подари ми звезди.
После тихо във скута ще спиш,
аз ли?! - Аз ще бъда притихнала...

Тази нощ, ако все пак решиш,
тази нощ не заключвай вратата.
Ако все пак решиш, то поне
не изхвърляй ключа във реката.

Тази нощ... Виж Луната,
пак ли е плакала?! Не...
Просто така ти се струва.
Тази нощ при мен остани...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??