ТАЗИ НОЩ
Вятър свири на цигулка без струни.
Коминът тъжен тихо приглася с тромпет.
Тази нощ луната ще ни целуне.
И песента на щурците ще звънне навред.
Тази нощ ще бъдем под небето сами.
Росна трева ще ни стане постеля.
От звездите в безкрая – любов ще ръми.
… Любов с мен ще споделяш!
© Мимо Николов All rights reserved.
много красив стих...