Тази нощ е лунна магия,
сипеща дъжд от звезди.
Ти в мен, а аз в теб ще открия
тази, която най-ярко блести!
Тази нощ ще остави следи,
по които утрото щом зазори,
ще тръгнем към изгрева двама,
със слети сърца и души!!
D. Patton
© Дейзи Патън All rights reserved.