тази нощ ще боли и ще стене
ще мечтае за бъдещи спомени
ще проклина всичко отминало
изостанало
и ненадминато
тази нощ ще ръми
окончателно
ще ридае притворно
навярно
ще звучи във душите ни
нека
тази нощ
ще е може би смешна
ще е тъжен роял по косите ни
безнадеждно
ще топлим ръцете си
ще си свием гнездо от мечти
и с безмълвни сърца отънели
отегчено
ще търсим надежда
© Геновева Христова All rights reserved.
... Виж цените ...