Тази вечер звездите са прекрасни...
И тази вечер ти си там -
най-ярката и красива от всички!
Усещам как леко ме милваш с вятъра,
чувам как замята запява най-нежната песен,
а звездите - току-що събудени - започват
вечния танц по небето!
Само Луната - самотна - ме гледа тъжно,
защото знае, че скоро се съмва!
И ти ще изчезнеш в лъчите на слънцето!
Затова бързо прошепвам "Обичам те"
и тихо се моля да стана звезда,
за да танцуваме заедно до безкрая на дните!
© Петя All rights reserved.