Dec 5, 2011, 2:44 PM

Тц-тц... 

  Poetry » Love
463 0 0

Някой пак е влизал в моите мечти, 

стъпки е оставил - следващия път ги изчисти!

Паднал ангел, бъдещ ангел,

в мислите ми си константа...

Как е там при чудесата, хубаво ли ти звучи?

Искаш ли да бъдем тук,

да се градим и разрушим?

Пак седя и гледам тъпо, 

чудя се защо блестим,

всеки път като сънувам,

че не можем да заспим...

Мразя да се отклонявам, 

спазвам и добрия тон, 

като смисъла на думи, 

всяка има по един добър,

само името ми няма,

сигурно не е и дума?!

Пак се отклоних тотално...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??