Mar 5, 2014, 11:01 PM

Те бяха там 

  Poetry
376 0 0

Той беше там. И притежаваше
всяка мисъл на всяка жена.
Всяка вечер с тях се примиряваше,
макар да искаше точно една.

Тя беше там. Решителна.
Играеше дръзко прехапала устни.
Чужди - много бе опитала,
 но неговите бяха ù вкусни.

Те бяха там. И не подозираха
колко близо са един от друг
и колко много си приличаха.

 Те бяха там... или са тук...

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??