Те ще ни гледат отгоре
В памет на загиналите в катастрофата граждани на Република Северна Македония и на българите, загубили живота си при пожара в старческия дом във варненското село Рояк
Малки звездички в небето,
светъл е техният път,
в болка се свива сърцето,
с мъка очите блестят.
Думите трудно изказвам,
няма за страшното лек,
нека във нас да запазим
спомен за тях занапред!
Братска ръка да протегнем,
нека да бъдем добри!
Думи с любов да изкажем,
когато душата боли!
Лек да е пътят им светъл,
там да намерят покой!
Те ще ни гледат отгоре,
там сред звездите безброй…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.