Аз светлините ярки ще запаля
в театъра – за да ви забавлявам.
Там образи прекрасни се играят –
на шута, на кралицата, на краля.
А ролите им пак ще се раздават
и вече до безумие аз прося,
кармата дето с ролята ще нося,
злокобна мене да не ми се пада!
© Данаил Таков All rights reserved.