Господи, аз я загубих...
(Ех, заблуди и китарени листи)
Господи, не съм те чувал
от две-три седмици...
(Е те така е, твърде си свадлив)
Господи, аз се крия зад страхове...
(И таз добра - поръчай и за мен)
Господи, не мога да се справя със злото...
(Тогава поживей си с него, така казват
по нашия край)
Господи, не ми отнемай самотата!
(Аз ще счупя гърлото на твоята бутилка -
ти само отпий!)
Господи, аз отпивам пред твоя олтар...
(Така кажи - след десет съм зад бара)
останалото е всемирна пустота
(без консерванти)
13.11.2007г.
© Донърджак All rights reserved.