Сънувах сън!
Ужасен сън с теб и нея!
Кошмар! Че сама съм...
Че без теб живея!
Но как???
Тяло без душа!
Лице без усмивка!
Очи без огън!
Сърце без любов!
Тежко му на онзи, който живее като мене!
Мъртъв сред живите!
Нещастен сред веселите!
Сам между приятелите!
Очите - безизразни,
лицето - маска,
сърцето - разбито!
Очите ми са сухи,
душата ми плаче... и страда!
Тежко му на този, който е като мене!
© Сладурркатта All rights reserved.
силно