не е толкова просто
мила
не е толкова просто
ми шепти
замечтания вятър
в косите ми
вечни
в тъждеството
на вечни въпроси
вали
неизбежност
в завехнали рани
които никога няма
да станат
изстинали белези
не е толкова просто
мила
не е
трябват корени
впити здраво
в доказана тъга
от постоянното
страдание
на любовта
не е просто
мила
трудно е
да извървим
необятията си
в недоплувалия
блян
превърнал се
в мечта
от недоказан сън
несънуван
мила
трудно е
© Геновева Христова All rights reserved.