(по повод 24 май - посвещавам на буквите дискриминирани, заради точката "Ж", или както казва сексоложката Кобилкина от "Шоуто на Слави": "Жената има много точки по тялото си, но, поради неграмотност, мъжете не подозират за тях")
в началото бе...
А - апликирано спермословие
Б - балон от мъхени въздишки
В - ваксинирано желание
Г - гейзер от емоции
Д - дънни пеперуди
Е - експлозия от трепети
................
З - залив от копнежи
И - искрящо вглъбяване
Й - йогурт от екстази
К - кесия от аромати
Л - лоно на греха
М - мистична дактилност
Н - нектар от феромонен звездопад
О - огледална мишена
П - пустиня от теменужени оазиси
Р - раздиплена сетивност
С - свърталище на удоволствия
Т - тресавище от нега
У - узурпирано подхълмие
Ф - факла от очаквания
Х - хаотично-хипнотична жарава
Ц - църква разкрачена
Ч - черешова чакра
Ш - шатра от шоколадени устни
Щ - щедрост фонтанна
Ъ - ъглошлайфане на допрени бенки
Ь - междусрочна ваканция поради бездумие
Ю - ютиена фригидност
Я - язък за ограмотяването
© Милко Христов All rights reserved.