Apr 22, 2015, 4:20 PM

Теменуга 

  Poetry » Love
862 0 1

Теменуга - нежен цвят,

на красота богат,

твоят глас как пее -

сърцето ми от теб немее.

 

Този цвят си ти,

за теб са моите мечти

за щастие и красота,

за цветето на любовта.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??